Joop van den Borne Optiek

Tulip Dutch Eyewear

Maak kennis met een nieuw, stijl- en smaakvol brillenmerk: Tulip Dutch Eyewear. Tulip Dutch Eyewear is niet zomaar nog een brillenmerk. Tulip Dutch Eyewear is ontstaan uit de samenwerking tussen enkele vooraanstaande familiebedrijven uit de optiekbranche. Door gezamenlijk de krachten te bundelen is er een collectie tot stand gekomen, gebaseerd op veel kennis, nog meer ervaring en vooral ook inzicht.
Door jarenlange ervaring durft Tulip Dutch Eyewear namelijk te zeggen dat zij weten wat u zoekt in een bril. U zoekt een montuur dat gemaakt is van materialen die enerzijds tegen een stootje kunnen, maar anderzijds ook een verfijnde afwerking hebben. U wilt dat uw nieuwe bril fijn draagt: licht en toch stevig op uw neus balancerend. De kennis in materialen en afwerking maakt dat Tulip Dutch Eyewear een verzameling aan monturen neergezet heeft die u uitermate zal aanspreken. De ontwerpers draaien al geruime tijd mee in de optiekwereld en in al die jaren hebben zij een goede kijk op de wensen van mensen verzameld. Zo is het gelukt om de ontwerpen om te toveren in monturen die bij vele smaken passen.

De brillencollectie van Tulip Dutch Eyewear straalt elegantie en kwaliteit uit. Ze werken namelijk alleen met de beste materialen. En dat is te zien. Een goede pasvorm, een verfijnde afwerking en een prachtige vormgeving. Te danken aan hoogwaardig vakmanschap. Hierdoor is Tulip Dutch Eyewear een brillenmerk met een assortiment aan moderne monturen, kwalitatief hoogstaand en uiterlijk enorm interessant. In de brede collectie van Tulip Eyewear vindt u gegarandeerd een montuur dat bij u past!