Joop van den Borne Optiek

Over Joop van den Borne

Al sinds 1971 is Joop van den Borne optiek en hoorcomfort gevestigd in een prachtig pand aan de markt in Boxtel. Van de bril een modeartikel maken, was destijds de bedoeling. En dat is zeker gelukt, getuige de prachtige modemerken die verkrijgbaar zijn in onze winkel.
Op het gebied van brillenglazen heeft Joop van den Borne de multifocale brillenglazen bij een groot publiek in Boxtel en omstreken geïntroduceerd. Glazen met een onzichtbaar en een op meerdere afstanden bruikbaar leesdeel. Ook was en is er altijd al veel aandacht voor de nieuwste soorten en technieken in contactlenzen. Door regelmatige bezoeken aan beurzen is ons team altijd op de hoogte van alle trends en mogelijkheden in optiekland.
Ons donkere pand is herkenbaar gevestigd tussen alle winkels en cafés aan de Markt. Binnen voelt u zich thuis in een moderne, lichte omgeving. Nog niet lang geleden is de winkel geheel verbouwd en heeft de hoorafdeling een prominentere plek gekregen. Er is hard gewerkt aan een high end uitstraling met genoeg ruimte om al onze monturen aan u te kunnen tonen. En genoeg ruimte en de juiste apparatuur om u het beste te kunnen helpen.  Ons team staat voor u klaar!